ИСТОРИЯ

Laboratorios BABÉ е компания за дермокозметика, основана от двама фармацевти. BABÉ започва своята дейност през 1994 г. във Валенсия и още от самото начало превръща в своя мисия грижата за здрава кожа.

  ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО ОТ BABÉ  

BABÉ разчита на висококачествени активни съставки и мнението на редица висококвалифицирани дерматолози, педиатри и фармацевти когато разработва формулите на своите продукти. BABÉ разполага с технологична база от най-висок клас, което позволява на компанията да предлага дермокозметика, създадена чрез модерни и  иновативни технологии

ЗАЩО BABÉ?

BABÉ е марка, която залага на безопасни формули с висока толерантност към всеки тип кожа, прозрачност в комуникацията с клиентите, достъпност на продуктите и отдаденост към нуждите на всеки тип кожата

КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

BABÉ се ангажира с най-добрите практики за корпоративно управление, с принципите на бизнес етиката и прозрачността във всички области на компанията. BABÉ се грижи за служителите си и се стреми да им осигури спокойна, емпатична и професионална работна среда. 

BABÉ се старее да имплементира решенията за проблемите на модерното общество. Затова и активно участва в/създава различни кампании със социална или екологична насоченост. 

COMPANY ISO 9001 CERTIFIED

ISO_9001.jpg