BABE СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС

Нашата философия е да предложим ефективни дермокозметични продукти с пълна сигурност при използването им. Работим, за да постигнем формули, които решават реални кожни проблеми както за бебето, така и за възрастни, защото знаем, че грижата за кожата е част от живота на потребителя.

ПРЕДИМСТВА

Нашите дермокозметични продукти са с високо качество, защото ние внимателно избираме активните вещества, за които комуникираме в % концентрация на всеки продукт, както и датите на изтичане на срока на годност и целия списък на съставките. Това е прозрачността, която ни позволи да получим доверието на хиляди здравни специалисти и потребители, заедно с честността, която използваме, когато информираме за ползите от даден продукт, тъй като предлагаме проверени резултати.

Опростеността, която ни определя, ни кара да предлагаме продукти, които са лесни за разбиране и употреба. Въпреки това, ние винаги сме на разположение на нашите клиенти да разрешават пряко всяко съмнение, което може да възникне.

Накратко, предлагаме пълна сигурност при използване на продукт, благодарение на всички многобройни хипоалергични, дерматологични, педиатрични и гинекологични тестове, които се правят в зависимост от изискванията на всеки продукт.

КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

BABÉ се ангажира с най-добрите практики за корпоративно управление, с принципите на бизнес етиката и прозрачността във всички области на компанията. Ние сме компания, в която участват и научаваме за културната и социалната реалност във всички общности, в които се намираме.

Ние сме наясно с нуждите на някои от необлагодетелстваните общности, които се нуждаят от социална помощ. Ето защо BABÉ сътрудничи безкористно с много от тях. Също така много се интересуваме от околната среда, рециклиране на материалите, които използваме.

COMPANY ISO 9001 CERTIFIED

ISO_9001.jpg
ISO_9001.jpg
ISO_9001.jpg